Gaver til medarbejdere er en tradition, man bør holde fast i

bestil gaven online

Der er faktisk mange gode anledninger til, at man som selvstændig kan få lov til at pleje forholdet til sine ansatte. Hvis din én af dine medarbejdere har fødselsdag og fylder rundt, eller hvis vedkommende har været ansat hos dig et vist antal år hos dig, f.eks. et rundt år eller 25 år, så er det meget passende lige at give en ting i dén anledning, så du giver din ansatte en fornemmelse af, at du værdsætter dem for dét, de bidrager med for at virksomheden kan løbe rundt. Men det er faktisk også sådan, at man plejer at fejre det, når selve virksomheden har jubilæum eller rund fødselsdag, så også her plejer man, at give en gave til sine ansatte. Og naturligvis også til jul, som en tak for året der gik og en måde at ønske ”glædelig jul” på. Hvis du gerne vil holde på dine ansatte, er det vigtigt, du aktivt viser dette, og gaver kan altså gøre meget!

Det er kun fantasien, der sætter grænser for gaver til medarbejderne

Når du skal finde gaver til dine ansatte er der faktisk utroligt mange muligheder at vælge i mellem. Du bør naturligvis afgøre, hvad der er et passende beløb at give for; virksomheden skal kunne have råd til at give or det samme beløb til alle de ansatte, men det skal heller ikke være en for billig gave, så de ansatte føler, at virksomheden har været nærig og egentlig bare giver en gave fordi, den skal. Skal det så være en gavekurv med lidt forskellige godter, eller skal det være noget helt konkret, man f.eks. kan bruge i husholdningen? Det er svært at afgøre, men det er i hvert fald sikkert og vist, at intet er rigtigt eller forkert. Den ene gave kan være lige så god som den anden, så længe intentionen er den rette.

Gaver til medarbejdere til særlige lejligheder

Der kan være rigtig mange gode og særlige lejligheder, hvor man kan give sine medarbejdere gaver. Det kan eksempelvis være, at man er et advokatfirma og at man hertil netop har vundet en stor sag. Denne store sag kan have være utrolig lang og svær. Og man kunne ikke have klaret sagen uden alle sine medarbejdere. Når man så går hen og vinder denne sag, er dette en særlig lejlighed. Her kan man så vælge, at give sine medarbejdere gaver. Når man gør dette er dette nemlig et slags skulderklap.

Derfor skal du give dine medarbejdere gaver

Et skulderklap som er af en slags professionel karakter. Disse skulderklap er utrolig hensigtsmæssige og nogle som vi alle sammen har brug for på et eller andet tidspunkt. De betyder nemlig at man er værdsat. Ikke blot som medarbejder men også som menneske. Dette er utrolig vigtigt, at få at vide. Og i særdeleshed på ens arbejde. Netop fordi at vi bruger så mange af vores timer på vores arbejde. Derfor er det vigtigt at vi ved, at vores arbejde og vores personlighed er værdsat. Der findes altså mange særlige lejligheder til at kunne sine medarbejdere gaver. Som sagt kunne dette være, hvis der var en særlig begivenhed for firmaet.

En gave er altid velkommen

Men det kunne eksempelvis også være fordi, at det var en af medarbejdernes fødselsdage. Dette er også en særlig lejlighed, hvor man som chef kan vise taknemmelighed overfor denne person. Man kan vise taknemmelighed og anerkendelse. Det behøver hertil ikke at være en stor eller speciel gave. Det er næsten lige meget hvad gaven faktisk består af. For ofte er det rent faktisk tanken der tæller. Det er denne tanke, som fortæller medarbejderne at de er værdsat og anerkendt. Og denne anerkendelse er en vigtig ting for rigtig mange af os. Derfor skal du som chef give dine medarbejdere gaver.

Vil du forkæle dine medarbejdere. Køb danske firmagaver

I Danmark er ens arbejde tit en stor del af ens identitet. Man møder trofast ind på jobbet og tager del i ansvaret for virksomheden, ens kunder, ens elever eller ens produkter. Dette betyder også, at man som medarbejder ofte gerne vil opleve, at ledelsen eller virksomheden sætter pris på ens arbejdskraft og indsats.

Derfor er der mange virksomheder, som viser deres taknemmelighed ved at give de ansatte og medarbejderne en ting, som medarbejderne enten kan bruge i deres arbejde eller derhjemme. Det er blevet mere moderne at give firmagaver til sine ansatte, og markeder er derfor stort og mulighederne er mange.

Mange medarbejdere oplever for eksempel ved højtider at modtage en gave for deres indsats. Dette kunne være til jul. Både fordi, at de fleste medarbejdere for det meste vil bruge højtiden hjemme i selskab med familien, og fordi de fleste ikke møder ind på arbejde igen før efter nytår. Derfor er en julegave fra arbejdet også en god måde for virksomheden at vise sin taknemmelighed for årets arbejde.

Mange typer danske firmagaver at vælge i mellem

Når det kommer til danske firmagaver er der mange muligheder. Mange virksomheder hopper med på den klassiske gaveidé med chokolade, slik og måske noget vin. Nogle gange bliver det overrakt som en kurv, hvor der er blandet lidt forskelligt sammen.

Med tiden har den sundhedsmæssige mode og tendens også gjort sin entré inden for firmagaver. Det er blandt andet blevet meget moderne at give motionsudstyr eller tilbehør til sportsaktiviteter til de ansatte. Dette kunne for eksempel være en løbetrøje eller en skridttæller.

På den måde kan virksomheden også signalere overfor medarbejderne og resten af omverden, at den støtter og går ind for sundhed og fysisk aktivitet. Dette kunne man blandt andet vise ved at få printet firmaets logo eller navn på løbetrøjen, som den giver i gave til de ansatte.

Medarbejdergaver sikrer de ansattes motivation

Der findes efterhånden rigtig mange holdninger til, hvordan en leder skal motivere sine ansatte. Motivationen er nemlig noget af det vigtigste, når man skal sikre at de ansatte arbejder i det rette tempo og får løst opgaverne rigtigt. Uden den rette motivation vil de kunne have svært ved at sætte sig selv op til det daglige arbejde. Mange af teorierne har dog vist sig ikke at kunne give pote og måske har man ikke den tålmodighed, som det kræver at indarbejde en motivationsteori i sin ledelsesstil. Er dette tilfældet, skal man dog ikke bare vælge at give op. Man kan i stedet for benytte sig af en lidt mere lavpraktisk tilgang til tingene.

Medarbejdergaver er måden at sige tak på

En af de ting der kan holde de ansatte top motiverede, er hvis de får at vide, at de gør deres arbejde godt og at man er meget tilfreds med deres resultater. Dette kan dog være svært at gøre i en stor virksomhed og hvis man er leder i en stor virksomhed, er det helt umuligt at nå hele vejen rundt. Derfor vil der være nogen, der ikke vil få det at vide, hvilket vil være farligt. I stedet for kan man vælge at vise sin tilfredshed med de ansatte på en anden måde, nemlig gennem medarbejdergaver. Ved at give en flot gave til sine medarbejdere, viser man dem at der bliver sat stor pris på deres arbejde.

Få hjælp til at vælge medarbejdergaven

Hvis man har svært ved at finde ud af, hvad man skal give sine medarbejdere i eksempelvis julegave, kan man heldigvis få hjælp til det. Der findes nemlig flere firmaer, der assisterer ledere i søgningen efter medarbejdergaver. Her kan man få gode råd om hvilke gaver, der normalt bliver taget bedst i mod.

Hvis dit firma giver gaver, er det en god investering

I dag er de fleste virksomheder i global konkurrence. Det kan være svært at overleve, og det kan være svært at leve op til kravet om konstant udvikling. Men det er nødvendigt, for intet statisk overlever – slet ikke når det kommer til virksomheder. Derfor gælder det om at udvikle sig hele tiden. Det er naturligvis en enorm udfordring, og alle tiltag kan gøre en forskel. Derfor gælder det om at medtænke selv de mindste detaljer. På den måde er man sikker på, at man ikke overser noget.

Denne artikel er skrevet med inspiration fra børnepool.dk

Firmagaver er en lækker detalje

Firmagaver kan være en af de ting, der spiller en rolle. Og selvom det lyder som et simpelt tiltag, er der flere ting, man bør tage højde for. Det er for eksempel ikke ligegyldigt, om det er gaver tiltænkt til medarbejdere, kunder eller potentielle kunder. Det er ikke ligegyldigt, hvad anledningen er. Det er ikke ligegyldigt, hvilket brand man køber, eller hvilket beløb man køber for. Der er i det hele taget mange ting, man skal tage højde for, hvis man vil investere i firmagaver. Der er ingen tvivl om, at firmagaver er en god investering, hvis man gennemtænker dem. Der er mange ting, man skal have for øje. Det kan være en god idé at købe danske firmagaver, fordi det har en politisk signalværdi.

Bliv husket i mængden

Det kan være med til at styrke virksomhedens brand. Samtidig kan det være værd at overveje, om man skal stå som synlig afsender på gaven. Det er en hårfin balance, for i visse tilfælde kan det betyde, at modtageren ikke vil benytte sig af gaven – og så er den jo ligegyldig. Måske skal der slet ikke stå noget. Modtageren vil måske alligevel forbinde gaven med virksomheden. Det kan igen styrke virksomhedens brand. Det er ikke nemt at finde den rigtige firmagave, men hvis det lykkedes, er det med garanti en god investering.

Om skribenten

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar