Tanke, brændere og coils til e-cigaretter

Tanke og coils

Hver dag er der flere og flere, som begynder at ryge e-cigaretter (eller ”dampe”, som det kaldes). Det er ikke længere en niche, som det tidligere har været, og en af de ting, som gør, at så mange mennesker erstatter cigaretterne med den elektroniske enhed er, at der er så mange forskellige ting, som man kan tilpasse til sin egen smag, alt efter hvad du gerne vil have. Vi ved alle, at ting som væske kan tilpasses til din smag, og du kan få både nikotin og smag, som er baseret på din egen smag – men du kan også ændre på selve cigaretten, hvis du vil have en fundamentalt anderledes oplevelse!                                                                                                                                                                                                                                                 Før du begynder at tænke over, hvordan du skal til at udskifte dele på din e-cigaret, så bør du selvfølgelig forstå, hvad de forskellige begreber betyder. Tanken er den del af e-cigaretten, som du hælder væske ned i, så den kommer du altså til at se meget til, for den skal du direkte ned at bruge. Coilen i din e-cigaret er også utroligt vigtig, men den behøver du ikke interagere med direkte. Coilen er den del af din e-cigaret, som rent faktisk opvarme væsken og gør det muligt at dampe den. Dette virker, da coilen i virkeligheden bare er en varmetråd, der har et varmetab, fordi din coil har en bestemt modstand i sig, hvilket gør, at noget varme går til spilde, hvilket er det, som du varmer med.

Hvad er forskellen ved forskellige dele til min e-cigaret?

Det kan være rigtigt svært at finde rundt i verdenen af e-cigaretter, for der så mange af dem, og der er så mange muligheder for at modificere det, som du allerede bruger – der er dog nogle huskeregler, som du kan tænke på, når du overvejer at købe ny hardware. Med coils, så kan du få denne varmetråd med forskellige mængder modstand (målt i ohm), altså hvor stor en modstand, som strømmen, der sendes fra batteriet, vil møde. Generelt så betyder en lavere ohm-værdi, at der udvikles mere varme og mere dampe. Det kan nogle godt lide, men det forkorter dog også levetiden på coilen, da den større varme altid er godt for coilen.

Tanken har dog også noget at sige, når du skal købe ny hardware til den elektroniske cigaret. En af de mest tydelige faktorer, som spiller ind i dit valg af tank, er selvfølgelig, hvor stor en kapacitet, som du har brug for. Jo mindre en tank, jo mindre kapacitet, hvilket oftest foretrækkes af folk, som bruger mindre e-cigaretter, og som prøver at være diskrete. De større tanke kan holde mere, men de skal selvfølgeligt også på en større e-cigaret, hvis de skal passe ind. Samtidigt er det dybt nødvendigt, at du undersøger, om tankens gevind passer til dit batteri. Gør den ikke det, så kan du ikke dampe på din e-cigaret. Det er oftest meget nemt at undersøge dette, for du skal bare lede på de hjemmeside og i de butikker, som du køber dit udstyr!

Om skribenten

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar