brug for en skruekompressor

compressor

Hvis du står i den situation at du har brug for en skruekompressor, er du heldigvis ikke langt væk fra en løsning, der passer til lige præcis det du har brug for. Du kan nemlig tage fat i din nærmeste forhandler, og blive præsenteret for et sortiment af modeller i alle mulige varianter. Dette gælder derfor både i forhold til den konkrete situation, du skal bruge maskinen i, samt størrelsen på selve modellen – her kan den nemlig variere fra helt nede på 2,2 kW og herefter hele vejen op til 90 kW. Din forhandler ved at dine behov kan differentiere i højere eller mindre grad fra andre kunders, og derfor er det vigtigt at alle kan få deres ønsker opfyldt, og få hjælp og rådgivning uanset hvad de har brug for. Dermed er du sikret en løsning lige meget hvad du har i tankerne, og du kan altid tage en snak med de meget kyndige fagfolk om dine muligheder.

Hvad kan man bruge skruekompressorer til?

Skruekompressorer er først og fremmest blevet indført som et alternativ til de meget udbredte stempelkompressorer. Det er således mest virksomheder, både store som små, der har brug for dem, og det har ofte vist sig at være løsningen i de tilfælde, hvor virksomhederne og andre kunder i det hele taget har søgt et solidt og effektivt alternativ, der samtidig fokuserer på miljøet, uden det skal gå ud over økonomien også. Maskinerne finder derfor hyppigst og størst anvendelse i situationer, hvor virksomhederne har med større produktioner at gøre. De kunne således tænkes at være særdeles relevante for alt fra maskinværksteder til medicinalværksteder og endda også til fødevareproduktion. Denne liste skal dog ikke ses som værende udtømmende, og repræsenterer du for eksempel en helt anden industri eller lignende, er du altid velkommen til at tage kontakt til din forhandler. Der dækkes nemlig mange andre brancher også, og derfor bør du altid kunne finde en løsning i fællesskab med dine fagkyndige rådgivere, som kan leve op til dine forventninger og krav, og dermed sikre dig det bedst mulige resultat.

Få skruekompressorer, der tager hensyn til miljøet

Når du skal vælge mellem de forskellige modeller og varianter af maskiner, er der flere faktorer du kan tage hensyn til og vægte forskelligt. Således er der forskel på om maskinerne er traditionel- eller frekvensstyrede, og især sidstnævnte anbefales kraftigt hvis du samtidig gerne vil tænke miljøet en tanke. Disse varianter producerer nemlig kun trykluft ud fra selve forbruget, hvilket betyder at den opererer så miljøvenligt som muligt, og herudover endda også kan spare dig for en del penge. Helt konkret vurderes de frekvensstyrede modeller til at kunne nedsætte det samlede strømforbrug med mellem 15-30 %, i forhold til hvis du bruger maskiner med den traditionelle styring, og det er lynhurtigt noget der kan mærkes. Hvis du gerne vil vide mere om dine muligheder og hvordan disse maskiner fungerer, kan du altid tage kontakt til forhandleren. En uforpligtende snak skal aldrig koste dig noget.

Om skribenten

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar