Hos Citroën i Horsens er servicen i top

flotte biler

Bilmærket, Citröen, kommer fra Frankrig og blev grundlagt i 1919 af en fransk ingeniør ved navn André Citröen. Deres nok meste kendte bil gennem tiderne er Citröen 2CV. Modellen blev lanceret i 1948, og helt frem til 1990 blev der i alt produceret over 5 millioner eksemplarer af denne model. Modellen var en lille bil til familierne og havde et genkendeligt look med de runde og bløde former. Der er dog sket meget inden for bilverdenen, og det gælder også for Citröen, som den dag i dag stadig producerer moderne biler.

I Citröen i Horsens er mange af de nye modeller fra Citröen repræsenteret. Lige fra familiebilerne til firmabilerne. I dag laver Citröen biler i alle størrelser. Citröens mikrobil i dag hedder C1. C1 er en lille, kompakt bil. Størrelsen gør bilen nem at have med at gøre, bilen er velegnet til kørsel i byen, hvor den er nem at manøvrere rundt og ikke mindst at finde et sted at parkere.

Citröens største familiebil i dag hedder Berlingo. Berlingoen henvender sig til børnefamilien med små børn. Med den rummelige kabine og store bagagerum, gør Berlingoen det nemt at tage barnevognen med på tur i bilen, og når der skal handles stort ind, er der god plads.

Kom til Citroën i Horsens og find din næste bil

Citröen i Horsens har de flere modeller, lige fra den lille C1 til den store, rummelige Berlingo. Hos Citröen i Horsens kan du lige nu få den smarte mikrobil, Citroën C1, til en super skarp pris. Du kan nemlig lige nu få den populære C1 til standardpris, men i standardprisen får du for 9.000 kroners ekstraudstyr kvit og frit. I prisen hører  blandt andet en 82 hk benzinmotor, 5 døre, automatisk klimaanlæg  med mere. C1 er en mikrobil, der taler til pengepungen. En Citröen C1 kører 23,3 km på literen, og derudover koster den kun 620 kroner i ejerafgift  om året.

Men udvalget hos Citroën er større end de to modeller. Du kan blandt andet også få den særpræget Citröen Cactus. Cactus er en bil, der skiller sig ud fra mængden og vækker opsigt på gaderne. Cactus kan kombineres med farver og designdetaljer, så den passer lige til din stil. Lige nu kan du spare 69.000 på modellen hos Citröen i Horsens. Det kræver, at du køber bilen som en gulpladebil, som har to sæder foran.

Hos Citröen i Horsens kan du også få andet end Citröen

Hos Citröen i Horsens er der dygtige og kompetente medarbejdere, der kan hjælpe dig med biler. Medarbejderne står altid klar med gode råd og en god vejledning, hvis du ønsker en ny bil. Du kan også få hjælp til en brugt bil, her tilbydes der også andre bilmærker end Citröen. Derudover kan Citröen i Horsens også hjælpe dig med at sælge din nuværende bil.

Citröen i Horsens tilbyder også et bredt udvalg af reservedele til Citröen, derudover kan bilen komme til service eller blive repareret hos Citröen i Horsens.

Om skribenten

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar