Få sikret dig mod tyverier i højtiden ved at tænke smart og få en god tyverisikring

indbrud

Julen nærmer sig langsomt og det betyder for mange familier at man får travlt med diverse familiearrangementer og julefrokoster. Ofte er julen en tid hvor man ofte – og af og til i længere perioder – tager væk hjemmefra, for at besøge venner og familie rundt omkring i landet. Når familien skal samles involverer det ofte overnatninger, da visse familier kan være særdeles spredt for alle vinde. Samtidig betyder den store mængde gaver i huset – enten som skal gives væk eller som er blevet modtaget, at man af og til har overordentligt mange penge liggende i hjemmet, i form af gaver. Denne pludselige materielle velstand, sammenholdt med – eller uafhængigt af – konstante besøg uden for hjemmet i form af heldags arrangementer, weekendture eller miniferier, bevirker at ens hjem bliver utrolig eksponeret for potentielle hjemmetyverier. Dette kan dog forebygges, hvis man blot tager sine forholdsregler inden julens komme.

Tag dine forholdsregler: Dæk dig ind med indboforsikring, nabohjælp og tyverisikring

Når juletiden står for døren, begynder invitationerne til diverse arrangementer at strømme ind. Derfor skal man på forhånd have overvejet hvilke sikkerhedsforanstaltninger man skal tage sig, for at sikre sit hjem mod tyveri. Naturligvis bør man sørge for at have sig en god indboforsikring, således at hvis uheldet er ude, bliver man ikke hårdt ramt økonomisk. En anden forholdsregel er simpelthen at tage sine vigtigste værdigenstande med sig, når man kører afsted fra sit hjem i Århus. Ens vigtigste værdigenstande er ofte ikke de dyreste ting man ejer, men er derimod genstande med affektionsværdi, såsom arvestykker. Derudover er det formentlig også billeder og vigtige dokumenter – noget som oftest opbevares på computeren. Det er derfor en god idé at kopiere sin computers indhold ned på en harddisk, som man kan tage med sig. En anden forholdsregel er at benytte sig af nabohjælp – dvs. at de naboer som er hjemme i julen holder et ekstra vågent øje ud af vinduet. Til sidst er det naturligvis en god ide med en god tyverisikring i hjemmet.

En god tyverisikring bør kombineres med et godt låsesystem

Der findes flere forskellige alarmsystemer som dækker forskellige behov. Forskellige sikkerhedsvirksomheder vil kunne rådgive om hvilket system er bedst egnet til dig. Det er nemlig ikke altid ligegyldigt hvad man får – har man for eksempel kæledyr derhjemme, er det vigtigt at have in mente når man installerer visse motion systemer derhjemme, som udløses af bevægelse. På denne måde er der diverse eksempler på at ens sikkerhedssystem skal tilpasses hjemmet, behov og naturligvis økonomi. Dertil kommer at ens tyverisikring selvfølgelig bør kombineres med et godt låsesystem. Et låsesystem skal forhindre tyvene i at få adgang til huset i første omgang og dermed for så vidt muligt forsøge at eliminere behovet for en tyverisikring. Skulle tyvene alligevel få adgang til huset, skal ens tyverisikring sikre at tyvene kommer afsted med så lidt som muligt af ens værdigenstande, ved at sætte dem under pres fra f.eks. larm, tågekanoner, videoovervågning eller hurtig udrykning til huset. Læs mere om tyverisikring af hjem, på dette link.

Om skribenten

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar