Dette kan en træfælder bruges til

træfælder

Det er snart sommer, hvilket betyder sol, øl og slappen af i haven. Det er den årstid som rigtig mange glæder sig til, og det er helt forståeligt. Alting bliver grønt, og haven inviterer til boldspil for de små og grill for de store. Der er dog en ting, som virkelig kan ødelægge humøret for en hver haveejer. Det er synet af fuldstændig blå himmel, men en skyggefuld have. Skyggefuld fordi et stort træ blokerer for solens stråler. Det er desværre realiteten for rigtig mange haveejere, men der er heldigvis noget man kan gøre ved det. Man kan enten vælge at fælde træet, eller også kan man vælge at beskære træet. Dette kan man enten gøre selv, eller også skal man have fat i en professionel træfælder. Det er en rigtig god ide at få fat i sidstnævnte, da det simpelthen bare giver meget større sikkerhed end det ellers ville gøre. Mange er dog heller ikke klar over, hvad en trælfælder overhovedet er i stand til. Det er nemlig mange flere ting end man lige går og tror.

Beskæring og fældning af træer

Der er naturligvis de ting som alle folk forbinder med en træfælder. Hovedsagligt går det nok ud på at enten fælde træer eller beskære dem. Der kan være flere forskellige årsager til det, men beskæring falder nok som oftest ind under skyggekategorien. Med det menes der, at det træ som skygger for solen som oftest har brug for en lille beskæring. Det kan naturligvis også have noget at gøre med, at man ikke bryder sig om at træet ser ud som det gør. Hvis man synes det er bare bart nede i bunden eller i toppen, så kan det være en god ide at få træet beskåret, så det kan vokse ordentlig ud igen.

Hvis tilfældet er at man skal have fældet et træ, så er det også som oftest fordi det skygger, eller simpelthen bare fordi det er råddent. Nogle træ rådner jo, og så er der ikke andet at gøre end bare at få det fældet.

Stubfræsning

En anden ting som træfældere er så gode til, det er at få fjernet gamle træstubbe. Der kan være mange årsager til, at man vil have fjernet en stub, men den mest benyttede er jo naturligvis fordi den står og ser grim ud. Det kan være i forbindelse med, at man har fået fjernet et træ, at så stubben stadig sidder fast, og den vil man jo gerne have fjernet. Træfælderen har så en metode der har stubfræsning, og den er rigtig effektiv. Den bliver fjernet ved hjælp af en lille maskine, som sagtens kan manøvre sig igennem havelåger og andet småt. Der er altså ingen undskyldning. Der findes både træfældere i Århus, Aarhus og Horsens, som alle tilbyder stubfræsning, hvilket gør mulighederne for at bestille et stykke professionelt arbejde rigtig stort. Man kan desuden ringe for at få et uforpligtende tilbud, og det er der også mange, der benytter sig af.

Vil du vide mere? Besøg: http://www.trae-teknik.dk/

Om skribenten

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar