En landinspektør kan være med til at løse mange opgaver

landinspektør

En af de professioner der kommer ud i flest ting, de kan være med til at løse, er landinspektørerne. De har både den traditionelle måde at måle på, hvor de stiller sig ud på en byggeplads, og sætter en masse pæle i jorden, så du ved hvor du må bygge henne, og håndværkerne måske også har noget at gå efter. Det kan være du har købt en grund i Slagelse eller Ringsted, og du så skal have bygget noget på den. Så kan en landinspektør være en god mulighed for, at være sikker på, at der er styr på alle de forskellige mål der er brug for. Det kan også nemt være, at du har købt grunden i Holbæk eller et andet sted, og der ændrer det sig sådan set heller ikke, for der er brug for landinspektører i mange opgaver hele landet over. Det er som sagt en af de mere traditionelle opgaver for professionen, og det er også den de fleste kender, hvor de står med forskelligt måleudstyr på en mark et eller andet sted, og er ved at finde ud af, hvor der skal bygges henne, eller måske hvor man kan og må bygge henne.

Brug for en landinspektør? Så prøv Flemberg.

Også mere moderne opgaver bliver udført af en landinspektør

De traditionelle opgaver er måske ikke nogen overraskelse for dig, men det er ikke det eneste de laver, for der er også nogle mere teknologiske ting der sker ved en landinspektør. Det er for eksempel at de måler land op med droner, der flyver højt over grunden, og så tager billeder man kan arbejde med bagefter. Det giver gode muligheder for at få et godt overblik, og for at man kan finde ud af hvordan man gerne vil planlægge det hele. Det er også et godt værktøj til en anden ting inspektørerne gør meget, nemlig at de laver kort over små områder. Det er en lang proces, hvis man skal stå på jorden og gøre det, og på denne måde bliver det en hel det nemmere at gøre.

En landinspektør kan sågar hjælpe med din nabo

Er du også en af de mange, der skal trækkes med en nabo, der bare ikke er til at arbejde med, så kan det nemt være at du er ved at give op på, hvordan du får overtalt vedkommende til at være lidt fornuftig. Det kan være, at det er noget med grundene der kommer imellem jer, og så er der nogle landinspektører der rent faktisk er uddannede i at arbejde med jer, så i kan finde ud af det med hinanden. Det lyder næsten utroligt, men det er rigtigt nok, og det er noget der er brug for ret ofte. Det betyder nemlig, at man kan få ro på konflikten om hvor skellet går henne, eller hvad det nu ellers er man kan være uenige om, og så kan man komme videre i teksten. Det kan være en virkelig god ting, hvis du gerne vil have et bedre forhold til din nabo.

Om skribenten

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar