Mangler du lidt golf inspiration?

golfbolde

Selv den mest entusiastiske og passionerede golfspiller kan opleve at gå lidt død i sin ellers vidunderlige hobby.  Måske begynder man at mangle udfordringer på den lokale bane eller trænger til inputs, der igen kan gøre det sjovt at spille.

Golf inspiration kan hentes mange steder og der er mange muligheder for at tage sin sport nye steder hen, blive bedre eller få anderledes golf oplevelser.

Er man allerede godt i gang med at spillet golf, har nogle års erfaring og et acceptabelt handicap, men savner glæden ved at spille, så betaler det sig at holde fast, for den slags perioder oplever alle, uanset hvilen sport de dyrker i fritiden.

Golf kan spilles på mange niveauer og er man den type spiller, der mest spiller for motionen og hyggen skyld, kan man begynde at overveje at deltage i turneringer, de spilles nemlig også på både højt og lavt niveau og deltagelse i en golfturnering, giver ofte et godt afbræk og fornyet fokus på teknik og færdigheder.

Få golf inspiration i lokalområdet

Vil man gerne blive en bedre golfspiller, kræver det ikke bare jævnlig træning og passende udfordringer, men også kompetent undervisning. Mange spillere kommer næsten kun på den lokale golfbane og bruger faciliteterne der, fordi det er nemt og praktisk med hensyn til transport. Tag ud i lokalområdet og besøg også andre klubber, der er nemlig tit god golf inspiration at finde, selv ret tæt på.

Mange rejser på golf ferie, betragt dagsbesøg i andre klubber og på andre baner, som et økonomisk og godt alternativ, som alle spillere burde unde sig selv. Tag gerne afsted nogle stykker sammen og lav en dag ud af det. Sådan en tur styrker både kammeratskab og det personlige spil. Dagen kunne startes med et fælles morgenmåltid efterfulgt af undervisning og så en herlig runde golf, som afslutning. De fleste golfbaner tilbyder gode pakkeløsninger for gæster udefra, det er bare om at tage kontakt og så hjælper de med at skrue det perfekte program sammen.

Find inspiration her.

Golf inspiration kan findes på nettet

Moderne golf har sine rødder dybt i traditionerne, men er i den grad for alle, – uanset køn, alder og fysik. Det er værd at huske på, hvis man er ved at miste en smule af glæden ved spillet. Modsat andre sportsgrene, så er golf faktisk en sport, som man vil kunne have glæde af at dyrke hele livet og derfor værd at fastholde, hvis først man er kommet godt i gang. Sporten giver ikke kun god motion, men rummer et enormt socialt aspekt og har en grad af kammeratskab på tværs af generationer, som man ikke finder i nogen anden sportsgren.

Kig på nettet og find masser af golf inspiration, både til turneringer, men måske kunne deltage i, baner der kan besøges i lokalområdet og udlandet og til at finde lige den form for undervisning, der kan forbedre spillet i en fart.

Alt omkring turneringer, undervisning, besøg eller særarrangementer bookes også typisk online, så det er lettere end nogensinde, at komme ud og spille på andre baner end den sædvanlige.

Om skribenten

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar