En tilbygning kan forandre dagligdagen fuldstændig

Mange kæmper med lidt plads eller dårlige udnyttede kvadratmeter, men det er der slet ingen grund til. muligheden for at ændre på forholdene er nemlig tættere på, end du lige skulle tro. Det kræver ikke stor og uoverskuelig viden, men derimod bare lysten til en tilbygning. Den kan nemlig forvandle en lille stue til en stor stue, og gøre det lettere at rumme både børn, mand og husdyr i et klassisk familiehus. Simpelt behøves det ikke være, men ønsker man ikke at kæmpe med et stort projekt, kan det være en oplagt løsning, der uden tvivl også virker.

Placer tilbygning strategisk og vind masser af plads til familien

Medmindre man har et fuldstændig kvadratisk hus, kan man vinde masser af plads, hvis man placerer sin tilbygning på det rette sted. Det har mange familier i Ikast, da de i et stort fælles projekt prøvede at se, hvor meget ekstra glæde de kunne få indenfor husets mure, ved at lave en tilbygning. Det interessante ved projektet var, at de hver især havde forskellige budgetter at danse med, men stadigvæk formåede at lave en tilbygning, der passede til deres behov. Formen er ikke så vigtig, når man arbejder med en tilbygning, men mange i Ikast valgte at gøre den anelse aflang, for eksempelvis at udvide et allerede stort rum. På den måde sammenkobler man noget der allerede står der, og din tilbygning kræver dermed ikke du bruger plads på en stor tyk væg, med isolering og meget andet. Men samtidig kan en tilbygning også skabe helt nye rum, så folk i Ikast tænkte det nøje igennem, så den plads der blev skabt, også var en mængde plads, som de virkelig kunne bruge til noget. Er stuen ikke stor nok til alle, kunne det være et oplagt sted at lave en tilbygning, men er det børneværelse mere oplagt, kan det også sagtens puttes ind i en tilbygning.

Mulighederne står i kø, hvis man først har besluttet sig for en tilbygning

Herning er en by der rummer på mange gode ideer, og der er med garanti mange flere på vej. En del af dem ligger i at lave den rette tilbygning, som kan samle en familie eller øge en virksomheds størrelse, og det har de haft enormt stor succes med. Kunsten er at tænke muligheder. Hvad har jeg brug for? Og hvad kan jeg få ud af det? Og hvordan kan det så bruges? Gennem den tankegang falder en tilbygning typisk meget naturligt, og det sværeste kan tit være hvor den lige helt præcis skal placeres. Men også her er der hjælp at hente. Herning har nemlig, grundet den store interesse, skabt en stor branche for at skabe en tilbygning, både privat og erhverv. På den måde er der kommet mange fagfolk, som kan hjælpe dig med din næste tilbygning. Nogle vil sige Herning er en tilbygning i sig selv, med dets mange muligheder, men jeg vil nærmere sige de kan skabe en tilbygning til folks liv, fordi det er hvad sådanne nogle gør.

Om skribenten

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar